GREENWATCH - houten horloge

€ 71,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Exclusief voor de dames heeft Greenwatch een horloge op maat ontwikkeld. Met een vrouwelijk, degelijk design kunt u de Lady met al uw kledingstijlen combineren. Het horloge heeft een unieke band die aansluit bij de kast en is gemaakt van eikenhout. Doe hem aan uzelf cadeau of verras een ander ermee. Gegarandeerd dat toffe reacties krijgt.
Waarom een Lady dames horloge kopen van Greenwatch?
U vraagt zich misschien wel af waarom u bij ons, Greenwatch, een aankoop zou doen. Daar zijn diverse redenen voor. Zo planten wij altijd een boom terug wanneer u bij ons een houten horloge bestelt. Een boom planten we terug via de stichting 'One Treed Planted'. Zo levert u via ons een belangrijke bijdrage aan de natuur en helpt u mee met de aanleg van vele bossen wereldwijd! Daarnaast is de Nightfall alleen bij Greenwatch te verkrijgen want het is uniek ontworpen door ons team!
Voordelen van dit houten horloge
Hout Horloge: Het blijkt een ideale combinatie zijn, want de Lady is gemaakt van hout en is vederlicht. Met een gewicht van slechts 34 gram merkt u nauwelijks dat u hem om heeft. En een ander belangrijk voordeel is dat de horloge in zijn geheel van hout is gemaakt. Hebt u een metaalallergie? Of een allergie voor bepaalde kunststoffen? Dit horloge heeft een houten band en daarom kan u hem gewoon dragen, ondanks uw huidallergie!
Spatwaterproof

Horloges van ons merk Greenwatch zijn zeer degelijke, slijtvaste horloges die u vrijwel tijdens alle omstandigheden kunt dragen. Dat betekent niet dat u er niet zorgvuldig mee om moet gaan. Zwemmen of douchen met dit horloge van hout is niet mogelijk. Wel is de Lady spatwaterproof, wat betekent dat u hiermee moeiteloos door een regenbui kan fietsen.
Maak dit pronkstuk zelf op maat!

U kunt de houten Lady horloge eenvoudig zelf op maat maken voor uw pols, zodat deze comfortabel zit en niet gaat glijden of te strak zit rondom uw pols. Voeg gemakkelijk zelf schakels toe of verwijder deze en verstel daarmee het bandje, totdat deze op maat is gemaakt. Wat u daarvoor nodig hebt? Twee kleine schroevendraaiers voldoen al. Deze worden bij uw horloge meegeleverd en zit bij de prijs inbegrepen.
Afmetingen

De Lady heeft een diameter van 3.5 cm (centimeter).

Dutch Design, Duurzaam, Handgemaakt, NatuurlijkMerk locatieNederland