GREENWATCH - houten horloge - Maestro

€ 79,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

De Maestro Ebbenhout is een zeer degelijke, casual houten horloge met een prachtig, zakelijk design. Dit type beschikt over een donkere band en wijzerplaat welke minimalistisch is ontworpen. Er is duidelijk veel aandacht geschonken tijdens het ontwerpen aan de uurplaat. De Maestro collectie is met recht uniek in zijn soort en geschikt voor de moderne man en vrouw. Doe hem aan uzelf cadeau of verras een ander ermee voor verjaardag, Valentijnsdag of een andere feestdag. Houdt er rekening mee dat de tinten door het gebruik van hout anders kunnen zijn dan de getoonde foto's. Zo is elk horloge uniek.
Waarom een Maestro Ebbenhout horloge kopen van Greenwatch?
Een horloge uit de Maestro collectie van Greenwatch is een juiste aankoop. Naast het prachtige, strakke design van het horloge geeft Greenwatch nog andere voordelen. Zo planten wij voor elk verkocht horloge een boom terug via de stichting ‘Plant a bilion trees‘. Dit is veel meer dan wij nodig hebben voor een horloge en hiermee maakt u dus van uw aankoop een duurzame aankoop.
Voordelen van dit houten horloge
Een hout horloge heeft verschillende voordelen maar uiteraard is de combinatie dat wat het product uniek maakt. Het gewicht van slechts 46 gram zorgt ervoor dat u het horloge nauwelijks voelt om uw pols. Daarnaast is het horloge volledig van hout gemaakt wat ervoor zorgt dat men die een metaalallergie heeft hier geen last van heeft. Het horloge heeft een houten band en daarom kan u hem gewoon dragen, ondanks uw huidallergie!
Spatwaterproof

Horloges van ons merk Greenwatch zijn zeer degelijke, slijtvaste horloges die u vrijwel tijdens alle omstandigheden kunt dragen. Dat betekent niet dat u er niet zorgvuldig mee om moet gaan. Zwemmen of douchen met dit horloge van hout is niet mogelijk. Wel is de Maestro collectie spatwaterproof, wat betekent dat u hiermee moeiteloos door een regenbui kan fietsen.
Maak dit pronkstuk zelf op maat!

In tegenstelling tot andere horloges in onze collectie heeft de Maestro collectie een unieke band. Elke schakel kan uit de band gehaald worden door middel van de bijgeleverde slagpin. Door de slagpin in de schakel te drukken kunt u gemakkelijk schakels verwijderen uit de band.
Afmetingen

De Maestro Ebbenhout heeft een diameter van 4,1 cm (centimeter). In de Maestro collectie zijn ook kleinere modellen beschikbaar in het Rood en Eikenhout.