HABA - Spel Klaas klauter

€ 29,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Plons! Er is alweer iets van een kasteelbewoner uit het raam gevallen en de kasteelvijver in gerold. De prinses is haar gouden knikker kwijt, de tovenaar zoekt vertwijfeld naar zijn kristallen bol en de kok is zijn krop kool kwijt. Wat moeten ze nu doen? Alleen Klaas Klauter kan de spullen weer terugbrengen. Hij heeft wel je hulp nodig om de steile kasteeltoren op te klimmen en de eigenaar van de spullen te vinden. Eerst openen de spelers een raam om de betreffende kasteelbewoner erachter te vinden. Vervolgens balanceren ze de klimkikker met de knikker naar boven, door handig aan de touwtjes te trekken. Pas op dat de knikker niet door een gat in de muur valt! Wie met handigheid en gezond verstand de meeste knikkers naar boven brengt, wint!


1 kasteel met kasteelvijver, bestaande uit: Torenbord A en B, vouwspelbord, spelbord kasteelvijver, 4 klemmetjes (voor het vastklemmen van de spelborden) en 4 kartonnen plankjes; 1 kikker aan 2 touwtjes, met 2 houten kralen; 10 raamkaartjes met kasteelbewoners; 20 schilderijkaarten; 10 knikkers ( = voorwerpen van de kasteelbewoners); 1 zandloper, 1 handleiding.


Taal van de spelhandleiding: Engels Spaans Nederlands Italiaans Frans Duits Auteurs: Markus Nikisch Gunter Baars Illustratoren: Antje Flad Soort spel: Behendigheidsspel


Leeftijd vanaf: 5 jaren


Aantal spelers tot: 4 personen


Speelduur van: 20 min Aantal spelers van: 2 personen


Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.